GO Ozongenerator – Airozon®

GO Ozongenerator

4.39 out of 5 based on 5 customer ratings
4.395 recensioner

Vår minsta modell som du enkelt kan ta med dig.
Perfekt får mindre rum, bilar, båtar etc.
Rena ytor på upp till 30 kvm.

Unik funktionalitet:

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Automatisk optimering: Ozongeneratorn väljer själv den mest optimala tiden och mängden ozon för behandlingen där den används. Du slipper gissa!

Välj din modell

 • GO10

  Ozon: 1.500 mg/hr Kapacitet: 10 kvm

  2,990 kr
 • GO30

  Ozon: 2.500 mg/hr Kapacitet: 30 kvm

  3,990 kr
 • I lager för omgående leverans
 • Beställ innan 16.00, vi skickar idag
 • Kostnadsfri frakt inom hela Sverige
 • 5 års garanti
GO är vår minsta modell. Den passar utmärkt för att behandla utrymmen på upp till 30 kvm inklusive bilar, båtar och husvagnar.  

Automatisk optimering

En automatiserad funktion som helt eliminerar gissningar. Det gör det enklare att använda ozon än någonsin tidigare. Tryck bara på ”Start” och ozongeneratorn kommer automatiskt att beräkna rätt inställningar beroende på utrymmets storlek.  

Säker för plast, gummi och elektronik

Ozoneair använder en unik teknik som arbetar i oscillerande intervaller vilket gör behandling både skonsamt och oerhört effektivt. Det innebär att ozongeneratorn inte skadar något i ditt hem, inklusive gummi, plast och elektronik samtidigt som djupt sittande lukter lättare försvinner.

Funktioner

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Reningkapacitet

Rekommenderas för behandling av ytor på upp till 30 kvm (räknat vid 2,4 meter takhöjd).

Vikt & Storlek

Bredd:155 mm Höjd:250 mm Djup:240 mm Vikt:2.90kg

Strömförsörjning & Omgivning

Nätspänning:220-240V AC Frekvens:50-60' Hz, enfas Effekt:55 W Temperatur vid användning:-10 °C till +35 °C Relativ luftfuktighet:5% till 95% (icke-kondenserande)

Ozonproduktion

Mängden ozon som produceras är uppmätt till 2.500 mg/h.

Recensioner

Sammanfattning av värdering

Välj en rad nedan för att filtrera recensionerna

5 Recensioner 4.39 out of 5 stjärnor
3 stjärnor 0
2 stjärnor 0
1 stjärna 0

5 reviews for GO Ozongenerator

 1. info@airozon.se
  4 out of 5

  Gjorde sitt jobbTog bort lukten som utlovat men jag var tvungen att upprepa behandlingen två gånger tills lukten var helt borta.

 2. info@airozon.se
  5 out of 5

  Väldigt nöjd med Airozon axDet enda negativa är att det inte går att vara där jag använder produkten. Det positiva: 1. produkten gav ett bra helhetsintryck, bra kvalite och robust. 2. Den är enkle att använda. Det mest fanns i manualen men jag ringde till Airozon och fick hjälp med några frågor. 3. Bra service, de kan verkligen sitt område och det här med mögel och lukter. Framförallt så fungerar det. Jag var mycket skeptisk men testade ändå. Jag har provat det mest mot röklukten men det fanns alltid kvar lite lukt. AX tog bort den sista lukten och nu känns det fräschare hemma.

 3. info@airozon.se
  5 out of 5

  Ingen lukt hemma!Min krypgrund har orsakat luktrelaterade problem i flera år och nu äntligen har jag hittat en produkten som löste mina bekymmer. Jag använder produkten och intervallfunktionen i min grund och sedan dess har jag inte märkt av lukten.

 4. info@airozon.se
  5 out of 5

  OzonmaskinHaft den några veckor till lite av varje och den fungerar perfekt! Bilen, båten och sommarstugan har jag hunnit testa hittills.

Skriv en recension

  Vilken ozongenerator passar för dina behov?

  Alla våra ozongeneratorer är byggda för att ta bort dålig lukter och mögel. Vilken modell som är rätt för dig beror på storleken på utrymmet som du vill behandla. Det går exempelvis att behandla ett stort hus med en kraftfullare produkt med enbart en behandling eller behandla rum för rum med en svagare ozongenerator.

  Menu Title