AX Ozongenerator – Airozon®

AX Ozongenerator

4.47 out of 5 based on 5 customer ratings
4.475 recensioner

Liten och kostnadseffektiv ozongenerator.
Perfekt för små utrymmen, bilar, båtar och husvagnar. Rena ytor från 10 kvm till 20 kvm från lukt och mögel.

Välj din modell

 • AX500

  Ozon: 500 mg/hr
  Kapacitet: 10 kvm

  2,995 kr
 • AX1000

  Ozon: 1000 mg/hr
  Kapacitet: 15 kvm

  3,495 kr
 • AX1500

  Ozon: 1500 mg/hr
  Kapacitet: 20 kvm

  3,995 kr
 • I lager för omgående leverans
 • Beställ innan 16.00, vi skickar idag
 • Kostnadsfri frakt inom hela Sverige
 • 5 års garanti
AX-serien är den mest ekonomiska ozongenerator du kan hitta. Behandla din bil, båt, husvagn och mindre rum på upp till 20 kvadratmeter. Ozongeneratorns kompakta utförande gör den enkel att arbeta med.
 • Neutralisera mögel och ta bort mögelsporer
 • Ta bort dålig lukt (röklukt, unken lukt, djur och urinlukt etc.)
 • Förhindra uppkomst av dålig lukt, bakterier och mögel (soprum, krypgrunder etc.)
Enkel att använda: den digitala styrmodulen stöder timerläge, intervallprogram och justerbar effekt. Problemfritt underhåll: AX ozongenerator använder syreplattor vid produktion av ozon som lätt går att byta utan att ens öppna maskinen. Ozongeneratorn kommer med en komplett set som ger upp till 3.000 drifttimmar vilket räcker till mer än 250 behandling (snittbehandling är 12 timmar lång). Svenskutvecklad: Våra ozongeneratorer är utvecklade och slutmonterade i Sverige vilket vi är mycket stolta över. Vi erbjuder därför 5 års garanti och resultatgaranti som extra trygghet för våra kunder.

Funktioner

Avancerad styrmodul: AX ozongenerator är utrustad med digital styrmodul för exakt justering av drifttid och justerbar effekt mellan 0-100%. Dessutom finns en intervalfukntion som mer effektivt behandlar djup sittande lukter som exempelvis nikotin, cigarettrök och brandrök.

Reningkapacitet

Rekommenderas för 10, 15 respektive 20 m2. Ozongeneratorn kan i vissa fall behandla större ytor mot olika typer av lukter men den ger ingen effekt mot mögel, bakterier och andra mikroorganismer.

Vikt & Storlek

Bredd:280 mm Höjd:165 mm Djup:325 mm Vikt:5.05 kg
vikt-stolek

Strömförsörjning & Omgivning

Nätspänning:220-240V AC Frekvens:50-60' Hz, enfas Effekt:45 W Temperatur vid användning:-10 °C till +35 °C Relativ luftfuktighet:5% till 95% (icke-kondenserande)

Ozonproduktion

Ozonproduktionen är uppmätt i 21 % syre vid temperatur av 24 °C och 5% relativ luftfuktighet. AX ozongenerator ger 500, 1000 och 1500 mg/h. I rent syre: 2500, 5000 och 7500 mg/h.

Recensioner

Sammanfattning av värdering

Välj en rad nedan för att filtrera recensionerna

5 Recensioner 4.47 out of 5 stjärnor
3 stjärnor 0
2 stjärnor 0
1 stjärna 0

5 reviews for AX Ozongenerator

 1. info@airozon.se
  4 out of 5

  Gjorde sitt jobbTog bort lukten som utlovat men jag var tvungen att upprepa behandlingen två gånger tills lukten var helt borta.

 2. info@airozon.se
  5 out of 5

  Väldigt nöjd med Airozon axDet enda negativa är att det inte går att vara där jag använder produkten. Det positiva: 1. produkten gav ett bra helhetsintryck, bra kvalite och robust. 2. Den är enkle att använda. Det mest fanns i manualen men jag ringde till Airozon och fick hjälp med några frågor. 3. Bra service, de kan verkligen sitt område och det här med mögel och lukter. Framförallt så fungerar det. Jag var mycket skeptisk men testade ändå. Jag har provat det mest mot röklukten men det fanns alltid kvar lite lukt. AX tog bort den sista lukten och nu känns det fräschare hemma.

 3. info@airozon.se
  5 out of 5

  Ingen lukt hemma!Min krypgrund har orsakat luktrelaterade problem i flera år och nu äntligen har jag hittat en produkten som löste mina bekymmer. Jag använder produkten och intervallfunktionen i min grund och sedan dess har jag inte märkt av lukten.

 4. info@airozon.se
  5 out of 5

  OzonmaskinHaft den några veckor till lite av varje och den fungerar perfekt! Bilen, båten och sommarstugan har jag hunnit testa hittills.

Skriv en recension

  Vilken ozongenerator passar för dina behov?

  Alla våra ozongeneratorer är byggda för att ta bort dålig lukter och mögel. Vilken modell som är rätt för dig beror på storleken på utrymmet som du vill behandla. Det går exempelvis att behandla ett stort hus med en kraftfullare produkt med enbart en behandling eller behandla rum för rum med en svagare ozongenerator.

  Menu Title
  På grund av hög belastning kan det ta längre tid än normalt att komma i kontakta med oss över telefon.