PLUS Ozongenerator – Airozon®

PLUS Ozongenerator

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
5.002 recensioner

De mest populära ozongeneratorn.
Utmärkt för hus, lägenheter och större rum.
Rena ytor på upp till 60 kvm.

Unik funktionalitet:

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Automatisk optimering: Ozongeneratorn väljer själv den mest optimala tiden och mängden ozon för behandlingen där den används. Du slipper gissa!

Välj din modell

 • PLUS60

  Ozon: 6.000 mg/h Kapacitet: 60 kvm

  5,990 kr
PLUS är den bästsäljande ozongeneratorn. Den passar utmärkt för att behandla utrymmen på upp till 60 kvm. Påfyllningsbar så att du kan förlänga livslängden bortom 1000 behandlingar.  

Automatisk optimering

En automatiserad funktion som helt eliminerar gissningar. Det gör det enklare att använda ozon än någonsin tidigare. Tryck bara på ”Start” och ozongeneratorn kommer automatiskt att beräkna rätt inställningar beroende på utrymmets storlek.  

Säker för plast, gummi och elektronik

Ozoneair använder en unik teknik som arbetar i oscillerande intervaller vilket gör behandling både skonsamt och oerhört effektivt. Det innebär att ozongeneratorn inte skadar något i ditt hem, inklusive gummi, plast och elektronik samtidigt som djupt sittande lukter lättare försvinner.  

Problemfritt underhåll

PLUS ozongenerator använder syreplattor vid produktion av ozon som lätt går att byta utan att ens öppna maskinen. Ozongeneratorn kommer med en komplett set som ger upp till 3.000 drifttimmar vilket räcker till mer än 1000 behandling (snittbehandling är 3-4 timmar lång). Plattorna kostar 495 kronor och finns att beställa direkt från oss.

Recensioner

Sammanfattning av värdering

Välj en rad nedan för att filtrera recensionerna

2 Recensioner 5.00 out of 5 stjärnor
4 stjärnor 0
3 stjärnor 0
2 stjärnor 0
1 stjärna 0

2 reviews for PLUS Ozongenerator

 1. info@airozon.se
  5 out of 5

  Bra mot unken luktVi har ett gammalt torp i Dalarna där vi är på sommaren. Det känns alltid så ofräscht och luktar unken, även efter vi har städat men vad kan man göra? acceptera det? Det är vad vi har gjort de senaste 5 åren tills vi hittade airozon. Nu använder vi vår bx3000 några timmar varje vår och det fungerar otroligt bra. Det doftar fräscht och välstädat under resten av sommaren.

 2. info@airozon.se
  5 out of 5

  CXVi jämförde länge olika reningsprodukter och valet föll på CX. Det är inte något vi ångrar. Maskinen går dagligen hos olika kunder för olika typer av luktsaneringar och resultatet blir luktfritt varje gång som ni sa. röklukt, mögellukt och unken lukt eller stark brandrök - det är inga problem för denna produkt. Rekommenderas varm och uppskattar att man kan ringa er för rådgivning. /Thomas

Skriv en recension

  Vilken ozongenerator passar för dina behov?

  Alla våra ozongeneratorer är byggda för att ta bort dålig lukter och mögel. Vilken modell som är rätt för dig beror på storleken på utrymmet som du vill behandla. Det går exempelvis att behandla ett stort hus med en kraftfullare produkt med enbart en behandling eller behandla rum för rum med en svagare ozongenerator.

  Menu Title