Ozongenerator PRO – Airozon®

Ozongenerator PRO

PRO är vår mest effektiva modell. Den passar bäst för kommersiell användning och rengöring av stora ytor, som hela hus och lägenheter

Unik funktionalitet:

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Automatisk optimering: Ozongeneratorn väljer själv den mest optimala tiden och mängden ozon för behandlingen där den används. Du slipper gissa!

 

Välj din modell

 • PRO120

  Ozon: 9.000 mg/h Kapacitet: 120 kvm

  7,990 kr
 • I lager för omgående leverans
 • Beställ innan 16.00, vi skickar idag
 • Kostnadsfri frakt inom hela Sverige
 • 5 års garanti
PRO är den mest effektiva ozongeneratorn. Den passar bäst för kommersiell användning och rengöring av stora ytor, som hela hus och lägenheter. Påfyllningsbar så att du kan förlänga livslängden bortom 1000 behandlingar.  

Automatisk optimering

En automatiserad funktion som helt eliminerar gissningar. Det gör det enklare att använda ozon än någonsin tidigare. Tryck bara på ”Start” och ozongeneratorn kommer automatiskt att beräkna rätt inställningar beroende på utrymmets storlek.  

Säker för plast, gummi och elektronik

Ozoneair använder en unik teknik som arbetar i oscillerande intervaller vilket gör behandling både skonsamt och oerhört effektivt. Det innebär att ozongeneratorn inte skadar något i ditt hem, inklusive gummi, plast och elektronik samtidigt som djupt sittande lukter lättare försvinner.  

Problemfritt underhåll

PRO ozongenerator använder syreplattor vid produktion av ozon som lätt går att byta utan att ens öppna maskinen. Ozongeneratorn kommer med en komplett set som ger upp till 3.000 drifttimmar vilket räcker till mer än 1000 behandling (snittbehandling är 3-4 timmar lång). Plattorna kostar 495 kronor och finns att beställa direkt från oss.

Funktioner

Oscillerande intervaller: Effekten varierar med tiden på ett unikt sätt som gör att mer djupt sittande lukter permanent kan tas bort. Detta gör dessutom att den inte orsakar skador på gummi, plaster och elektronik till skillnad från konventionella ozonprodukter.

Reningkapacitet

Rekommenderas för behandling av ytor på upp till 120 kvm (räknat vid 2,4 meter takhöjd).

Vikt & Storlek

Bredd:290 mm Höjd:205 mm Djup:300 mm Vikt:6.30kg

Strömförsörjning & Omgivning

Nätspänning:220-240V AC Frekvens:50-60' Hz, enfas Effekt:80 W Temperatur vid användning:-10 °C till +35 °C Relativ luftfuktighet:5% till 95% (icke-kondenserande)

Ozonproduktion

Mängden ozon som produceras är uppmätt till 9.000 mg/h.

Recensioner

Sammanfattning av värdering

Välj en rad nedan för att filtrera recensionerna

5 stjärnor 0
4 stjärnor 0
3 stjärnor 0
2 stjärnor 0
1 stjärna 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ozongenerator PRO”

  Vilken ozongenerator passar för dina behov?

  Alla våra ozongeneratorer är byggda för att ta bort dålig lukter och mögel. Vilken modell som är rätt för dig beror på storleken på utrymmet som du vill behandla. Det går exempelvis att behandla ett stort hus med en kraftfullare produkt med enbart en behandling eller behandla rum för rum med en svagare ozongenerator.

  Menu Title